Cursusaanbod | Kant en klaar | Half af | Contact

Cursusaanbod

Een cursus van het Ontwerpbureau is een inspirerende aangelegenheid. Je maakt het onderwijs mee als was je leerling (geen rollenspel), je zet het onderwijs naar eigen hand, je oefent met het benodigde didactisch repertoire, ... en dat alles over te voren goed doorgesproken onderwerpen uit het ontwerpbureau. De cursussen van het ontwerpbureau zijn altijd maatwerk. In de regel is er eerst een introductiebijeenkomst op een school. Dat om zeker te weten dat docenten die aan de cursus meedoen er ook werkelijk zin in hebben.

Voor scholen in het noorden van het land (Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel) is er bovendien de mogelijkheid tot inpassing van een cursus in schoolontwikkeling. In het noorden hebben is er samenwerking met het ECNO. Het Educatief Centrum Noord en Oost is een bureau voor advisering, training, coaching en onderzoek voor het onderwijs in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Het Ontwerpbureau is een programma van het Bureau voor Educatief Ontwerpen, Gouda/Groningen. Cursussen worden door medewerkers van het Bureau voor Educatief Ontwerpen verzorgd.

Bel of e-mail naar Erik Vos voor informatie of overleg over een cursus.
e.vos@educatief-ontwerpen.nl
Tel. 0182 523624